top of page
כששואלים אותנו על נקודות תצפית, אנחנו תמיד ממליצות להשקיף על שדה ההדסים מהקרון של בית המאפה סמסם. כמבקשים נקודת מים, אנחנו מנווטות לשכשוך רגליים ליד הגלידרייה של גלילטו. הסיבה הכי טובה להגיע לקיבוץ אורטל היא גבינת הקממבר העטופה בעלי ווסאבי של גרינלי גבינות בוטיק ושווה להיכנס לעין זיוון דווקא בימי שישי רק כדי לשים ידיים על לחמי המחמצת של מאפיית החושה.
אנחנו יודעות איפה היין הכי טעים נמזג, איפה אפשר לגרד ריזום של ווסאבי, איפה מצטיידים בדרך לסוף שבוע בצימר ואיך משיגים את הבשר הכי טעים של המגדלים המקומיים למרות שאין להם אטליז.
סיורים קולנריים
סיורי יצרנים במרחב הכפרי של רמת הגולן ואצבע הגליל
חוויות טעימות

bottom of page