top of page
כששואלים אותנו על נקודות תצפית, אנחנו תמיד ממליצות להשקיף על שדה ההדסים מהקרון של בית המאפה סמסם. כמבקשים נקודת מים, אנחנו מנווטות לשכשוך רגליים ליד הגלידרייה של גלילטו. הסיבה הכי טובה להגיע לקיבוץ אורטל היא גבינת הקממבר העטופה בעלי ווסאבי של גרינלי גבינות בוטיק ושווה להיכנס לעין זיוון דווקא בימי שישי רק כדי לשים ידיים על לחמי המחמצת של מאפיית החושה.
אנחנו יודעות איפה היין הכי טעים נמזג, איפה אפשר לגרד ריזום של ווסאבי, איפה מצטיידים בדרך לסוף שבוע בצימר ואיך משיגים את הבשר הכי טעים של המגדלים המקומיים למרות שאין להם אטליז.
סיורים קולינריים
TravelEat
סיורי יצרנים במרחב הכפרי של רמת הגולן ואצבע הגליל
חוויות טעימות

bottom of page